HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

  • amier: Érdemes ezt is elolvasni - "A Nagykörút városképi állapota közügy, ezért úgy is kellene kezelni." ... (2017.07.06. 18:06) 675. Múltidéző - Alfonzó a körúton
  • nagybátyád: ezzel a helyzettel csupán az a probléma, hogy az ilyen emberek miatt jutottunk el idáig. Felgyújto... (2017.05.27. 07:46) 662. De ki jöhet át?
  • amier: Két fb-megjegyzés a poszthoz Fügedi Ubultól (feltesszük, ide is a téma fontossága miatt...): 1. A... (2017.04.03. 19:34) 645. Rejtő gondolat-köve
  • Utolsó 20

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2017.05.18. 18:01 amier

660. Csengery is lezárva

Címkék: önkormányzat útfelújítás csengery utca

A héten botlottam bele a Csengery utcai útlezárásba. Az utca az elejétől (Almássy téri vége) a Dob utcáig már fel van túrva, a kiírás szerint csatornaépítés (csatornacsere?) miatt. Markológép, építőmunkások, csövek, munkavégzésükhöz szükséges anyagok sokasága mindenfelé. Az utca másik végén a Király utcánál egy már szintén lezárt, körbekerített területre pakolgat egy óriásdaru, egyik délután bontott fagerendákat engedett le a magasból, másnap délelőtt meg konténer lebegett a sok-sok méteres magasságban.

csengery_csatorna1.jpg

csengery_csatorna2.jpg

Az Almássy téri lezárásnál látható kordonok felirata szerint a SADE - Magyarország Mélyépítő Kft. végezi itt a munkálatokat, a már említett tájékoztató tábla szerint a Csengery utca május 2. és július 7. között lesz/van lezárva. Addig a parkolást, autóköz- lekedést el lehet felejteni, ami nem túl nagy öröm az itt lakóknak. Sőt, egyáltalán nem az. Főleg, hogy a Dob utca közeli, Vörösmarty és Izabella utcák közötti szakasz még mindig szintén le van zárva. (Lásd.: a BKK Info oldala)

csengery_csatorna4.jpg

csengery_csatorna3.jpg

Megjegyzem, a SADE legalább türelmet és megértést kért, és nem az ikszedik alvállalkozó néhány kiragasztott papírfecnijével értesítette a lakókat. És bizony, lassan már ennek is örülnünk kell. Mindenesetre azt nagyon remélem, hogy ez most egy jó ideig tényleg az utolsó útlezárásos, útfelbontásos posztunk volt.

Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8012519083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.