HTML

A mi Erzsébetvárosunk

Budapest legkisebb, egyúttal legnagyobb népsűrűségű kerülete, nevét I. Ferenc József feleségéről, Erzsébet királynéről kapta 1882-ben. Területe 2,09 km², lakossága 64 767 fő.

* Utcák, házak, terek

Facebook oldalunk

Dokumentumtár

Dokumentumok - egyben
Itt egyben található meg az összes doksi, akinek van kedve - bogarásszon köztük...

Utolsó kommentek

  • amier: @Sandor Fenyes: Üdv! Szerintünk az iskolával kellene felvenni a kapcsolatot, nekik biztos (remélhe... (2017.10.30. 17:31) Kertész utca 30. - iskola
  • Sandor Fenyes: Halló innen a messzi Németországból! Tudom, hogy "különleges" a kérdésem, de lehet valahol találni... (2017.10.24. 14:53) Kertész utca 30. - iskola
  • Pásztörperc: A meggyőződés fontos; meggyőződhetünk erről nap mint nap. Engem vagy két éve a Kálvin téri aluljár... (2017.10.23. 00:44) 712. Védjük meg …
  • Utolsó 20

Moderálási elvek

1. Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre.

2. Ha népek vagy társadalmi csoportok ellen uszítasz, kitiltunk mindörökre.

* Komentmoderálási elvek (részletesebben)

2017.04.21. 18:01 amier

651. Ez nem jogállam (1)

Címkék: népszavazás nyakó istván jogállam vasárnapi nyitvatartás kopaszok

"Ha majd a jognak asztalánál. Mind egyaránt foglal helyet"
Hát most megint nem egyaránt foglaltak helyet.

Tetszenek még emlékezni Erdősiné nénire meg az ő tagbaszakadt, kopasz barátaira még tavaly februárból? Akkor jó. Merthogy a Fővárosi Törvényszék most elutasította Nyakó István vádindítványát, amelyet a Nemzeti Választási Irodánál történtek miatt tett. Nyakó azért próbálkozott a pótmagánváddal, mert a nyomozóhatóságok nem találtak kivetnivalót az ügyben. A rendőrség hónapokon át vizsgálódott, de 2016 augusztusában végül nemcsak a népszavazás rendje elleni bűncselekmény, de a hivatali visszaélés, a garázdaság és a kényszerítés bűntette miatt indult nyomozásokat is vádemelés nélkül szüntették meg.

nyako_kopaszok.jpg

Mert Magyarország nem jogállam. Ha összevetjük a TV-székház bevételét és az azt követő pusztítást a Sándor-palota megrongálásával (egy flakon, célba nem ért vízfesték), rá kell ébrednünk, hogy a bíróság, mint hatalmi ág alapvetően bűnszövetkezetként működik. Ezen mit sem változtat az, hogy vannak tisztességes és egyúttal szakmailag is korrekt bírák — a bűnszövetkezet jellegből adódóan főleg első fokon.

Az erőszakos bűncselekmények többségét szolgálaton kívüli rendőrök követik el az ugyan- csak bűnszövetkezetekké fejlesztett "őrző-védő" cégekben. Persze nem a statisztikák szerint, mert az ilyen esetekben nyomozni az ugyancsak bűnszövetkezetté alakított és ráadásul kézivezérelt ügyészség nem hajlandó.

Egyre kevesebb tisztességes ember tart el egyre több bűnözőt. Ahogy a piacképes munka- erő külföldre megy (hivatalos statisztika erről naná, hogy nincs, de minden hatodik magyar gyereket már külföldről anyakönyveznek), az ő hazautalt pénzükből egy darabig még van mit ellopni. Na jó, de meddig?

A mellékelt eset sajátossága, hogy Nyakónak azért kellett magánvádat beadnia, mert az ügyben "érintett" állami hivatal, tehát az NVI nemcsak hogy nem volt erre hajlandó, de passzívan együttműködött az ún. kopaszokkal. A törvényszék döntése tehát azt mondja ki, hogy az állami szervek, ill. köztisztviselők részvételével elkövetett bűncselekmények miatt vád nem emelhető.

Szarják össze magukat!

Fügedi Ubul

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr812444167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.