A mi Erzsébetvárosunk

614. BUÉK 2017.

2016. december 31. - amier

Kedves Olvasó! Megragadnám az alkalmat, hogy az újév közeledtével itt ezen a blogon is köszöntsem olvasóinkat. Ilyenkor mindenki végig gondolja, milyen is volt az eltelt év, mi volt benne a rossz, mi volt benne a jó, mit tenne másképp és ha lenne egy varázsceruzája, amivel újra írhatná a múltat, mit írna újra. Hosszú nehéz év volt ez, sok jóval és persze történtek bosszantó dolgok is. Aki rendszeresen olvasta ezt a blogot (meg persze a saját a blogomat), az tudja mire gondolok ezen sorok írása közben.

Most az év utolsó napján köszönöm/köszönjük, hogy ebben az évben is ilyen sokan megtiszteltetek azzal, hogy vettétek a fáradtságot és elolvastátok, ami a sok történés közül fontos volt számunkra.  A következő év úgy érzem, kezdete lesz sok fontos dolognak. Akit érdekel minek, az innen a következő évben is tájékozódni tud. Ezzel a verssel és a Kaláka együttessel pedig kívánok minden kedves Olvasónak nagyon boldog Új Esztendőt!

Arany János: Alkalmi vers

Az uj évet (ócska tárgy!)
Kell megénekelnem,
Hálálkodva, ahogy illik,
Poharat emelnem.
Mit van mit kivánni még
Ily áldott időben? -
Adjon Isten, ami nincs,
Ez uj esztendőben.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9712085805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása