A mi Erzsébetvárosunk

579. Testületi ülés után 8.

2016. szeptember 17. - amier

Több évnyi totojázás után Erzsébetvárosban végre lehetnek napkollektorok! A hétfői képviselő-testületi ülésen végre arról döntöttünk, amit a szocialista képviselők évek óta javasoltak: telepítsünk alternatív energiatermelő rendszereket közintézményeinkbe, használjuk ki a napenergia lehetőségeit, és tegyük olcsóbbá a működtetést.

A világ értelmesebb fele elrohan mellettünk, és sok duma helyett tettekkel teszi élhetőbbé mindennapjait. Magyarországon az ostoba kormányunk ostoba gőgje miatt az alternatív energiát termelő berendezéseket meg megadóztatják. (Ingyenáram: itt az új házi napelem, ami 2x annyi áramot termel – HVG)

A Képviselő-testület 2016. szeptember 12-én 15 óra 00 perckor megtartott rendkívüli ülésének napirendi pontjai.

P.s.: Korábban azzal érvelve söpörték le javaslatainkat, hogy hát nem tudni, hogy az alternatív energiatermelő berendezések károsítják-e a környezetet!? Ba... meg! Akkor sem, most sem értem, hogy tényleg ennyire hülyék, vagy csak tényleg ennyire hülyék…

Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

***

Tuttta? A Fideszt nem, de a Kutyapártot megbüntette a VII. kerületi közterület-felügyelet egy matricáért - Még augusztus elején tette közzé a Kétfarkú Kutyapárt, hogy a VII. kerüle- ti önkormányzat többször megbüntette őket néhány kutyapártos matrica miatt. Az Átlátszó megkérdezte az önkormányzatot, hogy kiket büntettek még meg. A Fideszt nem. A jelek szerint nem mindenkire vonatkoznak ugyanazok a szabályok, úgy látszik, az Erzsébetvárosi Rendészeti Igazgatóságot csak a Kétfarkúékkal szemben érzékenyítették.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4011716995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása