A mi Erzsébetvárosunk

576. Köztépdesők

2016. szeptember 08. - amier

Olvasom, hogy a nagy sikerre való tekintettel valakik szervezetten tépkedik a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait. Meg hogy ezek a valakik állítólag közmunkások. és az önkormányzat megbízásából tépkednek szorgosan. (A Blaháról például 2 nap alatt eltűntek a plakátok). A párt megpróbálta felvenni a kapcsolatot az érintett önkormányzatokkal, de eddig választ nem kaptak tőlük. A tépkedések miatt meg ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek.

ketfarku_plakat2.jpg

Közben a Facebookra az alábbi posztot tolták ki:

Hali, kéne segítség, hogy valahogy leállítsuk az önkormányzatokat, mert leszedetik a plakátainkat. Plakátot leszedni, főleg közpénzből leszedetni, kampányidőszakban eléggé tilos. A Blaháról 2 nap alatt ennek ellenére leszedték, 6kerben, 11ben ugyanez. Kéne nekünk videófelvétel erről a dologról, szóval van valakinek Blahára néző ablaka, ahol elhelyezhetnénk egy kamerát? ketfarkukutya@gmail.com-ra írjatok légyszi. Illetve ha láttok ilyen esetet, akkor légyszi fotózzátok vagy inkább videózzátok le és küldjétek el nekünk.

Ja, meg ezt is:· 

Drágajó Hassay asszony! Amikor közpénzből illegális dolgot csináltatunk közmunkásokkal (kampányidőszakban plakátot, különösen mkkp-st, leszedni nem szabad, s ilyesmi jogsértésre mást utasítani meg hát ööö), akkor meg kell nekik mondani, hogy ne mondják, hogy ön kérte rá őket. Ennyire figyeljünk legalább oda!

Ugyanis az fb-oldaluk „elmondása” szerint valaki a Teréz körúton rajtakapott egy férfit, amint módszeresen tépi le a KKP plakátjait. Kérdezte, mi a baja velük. Mire a delikvens: Nekem semmi. De a Polgármesteri Hivatalban ukázba adták. VI. ker. Hassay Zsófia.

Mondjuk, én nem vagyok híve a plakáttépdesésnek, de azt különösen mocsadék dolog- nak tartom, hogy valakik közpénzért tépdettessenek le olyan plakátokat, melyeknek árát a „nép” dobta össze. Merthogy ezeket közadakozásból készítették el a Kutyások. Abban meg csak reménykedni tudok, hogy Vattamány Zsoltnak legalább egy hangyapöcsnyivel több esze van, mint Hassay Zsófiának, és ebből mi most valahogy kimaradunk.

P.s.: Azt meg már meg sem kérdem, hogy a Kutyásékat máskor oly szorgosan büntető, és akkor oly gyorsan kivonuló rendőrség ilyenkor merre jár, mit csinál? Mer' ha jól tudom, az ilyen plakáttépdesősdi az bizony szabálysértésnek minősül.

Payns

UPDATE: Nem cáfolja a VI. kerületi önkormányzat, hogy köze van a Kétfarkú Kutya Párt plakátjainak eltávolításához - Cáfolja. Nem cáfolja. Cáfolja. Nem cáfolja. Hol cáfolja, hol nem. Meg vagyunk már kavarodva. De ki szedi le a plakátokat? (via - 444.hu)

***

Tuttta? A Kétfarkú Kutyapárt közadakozásból készített plakátokat a mindent elsöprő kormányzati propaganda abszurditásának bemutatására. Majdnem 30 millió forint gyűlt össze, amiből óriásplakátokat és citiylightokat helyeztek ki. Ezen kívül kisebb, A/3 és A/4 méretű plakátokat is ragasztanak a törvény által megengedett helyekre, ezeket tépkedik le ismeretlen, ámde roppant szorgos kezek Budapesten.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2011688829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása