A mi Erzsébetvárosunk

575. Lőrinc és Viktor napjára

2016. szeptember 05. - amier

Lifanðe Halsagson: "Azért az durva, amikor egy pletyka stadionként manifesztálódik a kerted végében." (MBP) 

Tekintettel a mai nap különlegességére Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára – Orbán Viktor helyett – válaszolt Szabó Szabolcs az Együtt politikusának azon írásbeli kérdésére, amely a miniszterelnök Mészáros Lőrinchez, illetve annak vagyon- tárgyaihoz való viszonyát firtatta. Határidő után ugyan, de a válaszból megtudhattuk, hogy a "képviselő úr írásbeli kérdésének címe hadilábon áll a magyar nyelv szabályaival. Természetesen a miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem." (Kissé hosszabban minderről a 444.hu-n)

navnap1.jpg

Tehát ennyi, meg lehet nyugodni, különben is a magyar vagyonnyilatkozati rendszernél nincs jobb (nem mi mondjuk, Dömötör Csaba írta!), arról nem is beszélve, hogy Orbán Viktor azt se tudja, hogy mit is jelent az, hogy „vagyontárgyak”. Pedig már 26 éve parla- menti képviselő. Ő egyszerűen csak szegény, mint a templom egere. Ja, és nyitott könyv.

Payns

***

Mára ajánlott ünnepi irodalom: Ne tévessze meg a korrupció bajnokait, hogy dühös emberek még nem borították lángba Felcsútot - Dömötör fontos és hozzáértő nyelvésznek a törvényes határidő sem volt elegendő, hogy ezt a pofátlan, kopott sablont előkapja valamelyik fiók mélyéről. Hogy ezek régebbi válaszokba kapaszkodnak és azokat kicsit átírva újra meg újra beletolják az alattvalók pofájába ugyanazt a semmitmondó sallangot… (Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7711679481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása