A mi Erzsébetvárosunk

488. Ünnepi köszöntő 2015.

2015. december 23. - amier

Tisztelt Erzsébetvárosiak! Kedves Barátaim, Olvasóink!
Lassan vége ennek az évnek is, közeleg karácsony. Holnap Szenteste, majd jönnek az ünnepek, újra itt az ideje, hogy megálljunk egy pillanatra, s legalább ebben a pár napban adjuk minden figyelmünket, szeretetünket barátainknak és családunknak. És a gyertyák fényénél gondoljunk azokra is, akik idén már nem lehetnek velünk.

karacsony.jpg

Kívánok békés, meghitt és örömteli ünnepeket mindannyiuknak, kívánom, hogy tudjanak annyi szeretetet adni, mint amennyit kapni szeretnének. Kívánom, hogy a következő év megadja mindenkinek mindazt, amit ezekben a napokban elképzelt, amit szeretne.

Boldog Karácsonyt 2015-ben és sikeres, Boldog Új Évet kívánok 2016-ban minden kedves Olvasónknak, barátunknak és minden erzsébetvárosi lakosnak!

Devosa Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr878194394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása