A mi Erzsébetvárosunk

485. Közjelleggel (2)

2015. december 14. - amier

Szép napot mindenkinek, már ha egy hétfőt lehet szépnek nevezni. Mindenesetre mi felhívnánk az épp erre járó olvasóink figyelmét arra, hogy holnap, 2015. december 15-én délelőtt 10 órakor lesz az év utolsó képviselő-testületi ülése. Bár az időpont nem túl szerencsés (ilyenkor ugyebár a legtöbben dolgoznak), azért mi szólnánk, hátha érdekel valakit. Nagyon röviden, itt a teljesség igénye nélkül, hogy mik is kerülnek napirendre...

utcak_terek1.jpg

Szavaz a testület

  • az évi költségvetésről szóló 2/2015. (II.23.) rendeletének módosításáról
  • az önkormányzat egyes helyi adórendeleteinek módosításáról
  • a közszolgálati jogviszonyban állókat megillető szociális, jóléti és egészségügyi juttatásokról, támogatásokról szóló önkormányzati rendelet módosításáról
  • Önkormányzatának tulajdonában lévő piacokról szóló önkormányzati rendelete módosításáról
  • a Holokauszt Emlékév Erzsébetvároshoz kapcsolódó feladatainak ellátására vonatkozó szerződésről
  • közterületek köztisztasági és településtisztasági feladatainak ellátására vonatkozó feladatellátási szerződésről (ez utóbbi azért elég sokakat érdekelhet).

De szó lesz még az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. működésével kapcsolatos döntésekről és az Evikint Kft. felügyelő bizottsági tagok személyében történő változásról is.

Akit pedig a testületi ülés részletei is érdekelnek (és máshol még nem látta), annak itt van az ülés meghívója, ill. itt olvasható még a mai Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság és a szintén ma délutáni Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság ülésének meghívója.

Ha pedig esetleg valakivel karácsonyig nem találkoznánk: kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Devosa Gábor és Kispál Tibor önkormányzati képviselők

***

A képviselők elérhetősége:

Devosa Gábor - Művelődési, Kulturális és Szociális Bizottságban tag

Fogadóóra
Időpontja: minden hónap második csütörtökén 14:00-16:00-ig
Helye: Lakossági Piros Pont (Budapest VII. Dob u. 65.)

Továbbá fogadóóráit folyamatosan tartja telefonos egyeztetés alapján. Ezért időpont egyeztetés miatt kéri hétköznap 8.00-16.00 között hívja az alábbi telefonszámok valamelyikén: Devosa Gábor privát mobil szám: 06-30-900-33-11, ha ezen a számon nem tudja elérni, hívja az MSZP frakció titkárságát a 462-3106-os telefonszámon, ahol kollégái szívesen állnak rendelkezésére.

Dr. Kispál Tibor - 4 sz. egyéni választókerület, Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottságban tag, szociális és egészségügyi tanácsnok

Fogadóóra
Időpontja: minden hónap első péntekén 14:00-16:00-ig
Helye: Lakossági Piros Pont (Budapest VII. Dob u. 65.)
Időpontja: minden hónap második péntekén 14:00-16:00-ig
Helye: Nyugdíjas Klub (Budapest VII. Király u. 97.)
E-mail cím: tkispal@gmail.com
Tel: +36 30 655-2822

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr168171152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása