A mi Erzsébetvárosunk

484. János, szart (se) érsz!

2015. december 12. - amier

"Nekem is volt munkahelyem, amit nem szerettem.” (Lázár)
Ó, az anyád úristenit, mesélj már, hol?!

Jóreggelt. Nem az. A következő rövid írás sokkoló képet és durva nyelvezetet tartalmaz. Csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

Nos. Nagyon itt lenne az ideje már pofán b@szni Lázár Jánost. Egy jókora lapáttal. A szokásos kormányzati sajtótájékoztatón ugyanis ez a jóember röveden üzent a pedagógu- soknak: alattvaló, kuss a neved! Meg persze nekünk, mindannyiunknak is üzent. Csak hogy tudjuk, hol a helyünk. Meghogy mennyit érünk. Mi, akik nem ő (meg hasonszőrű cimborái) vagyunk.

lazar_klikk2015.jpg

Amikor aztán ordítva épp kurvaanyázni és írni kezdtem, találtam a fészbukon minderről egy sokkal szebbet, sokkal disztingváltabbat, naná, hogy már megint Konok Péter írta.

"Minden pedagógusnak tudomásul kell vennie, hogy a Klik a munkaadója, ezért semmi oka nincs, hogy a dolgozók megválasszák, ki legyen a munkaadójuk. Ha valaki dolgozik egy gyárban, akkor nem érdekel senkit, hogy azt szereti, vagy nem szereti. Mindez nem jelenti azt, hogy a Klik hibátlan lenne, de az nem lehet, hogy a farok csóválja a kutyát" - mondta Lázár János.

János! Most mint a munkaadód írok. Tudod, azoknak a fickóknak az egyike, akiktől a fizetésedet kapod, és akiktől a kis mellékeseidet... hmmm... lenyesed. Sokad van, János, de az én szememben szart érsz. Részemről ki vagy rúgva!

És János! Kurvára örülj, ha ennyivel megúszod…

Lázár néhány mondata - 2015. 12. 10.

Tessék eltenni, terjeszteni, megtanulni, eljátszani, feldolgozni.

***

A szokásos kormányzati sajtótájékoztatón kérdezték Lázár Jánost, hogy mit szól ahhoz, hogy a pedagógusok tüntetnek a KLIK vállalhatatlan működése miatt (amelyet év végén dobott meg a kormány 36 milliárddal a rendkívüli alapból, mert annyira nem maradt pénze), a késő fizetések miatt, és amiatt, hogy a tanszereket saját zsebükből kell venni. Lázár hozta pár évvel ezelőtti formáját, és igazi „mindenki annyit ér, amennyije van” stílusban válaszolt. (via Kettős Mérce)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr458159062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása