A mi Erzsébetvárosunk

470. Társasházi klub

2015. november 04. - amier

Az erzsébetvárosi lakossági Piros Pontban (VII. ker. Dob utca 65.) továbbra is várjuk Társasházi klub rendezvényein, ahol a társasházak általános problémáiról, aktuális gondjaikról, sikeres projektjeikről, javaslataikról, kéréseikről beszélünk. A következő klub rendezvény november 19-én 17.00 kezdettel kerül sorra, várjuk tisztelettel. Addig meg tessenek szívesek lenni elolvasni az alábbi írást a HVG-n. Persze csak kedvcsinálónak…

tarsashaz1.jpg

"Képes volt 40 forint miatt beperelni a társasházat" - Egymás után kerülnek elő olyan társasházak, amelyeknek mind ugyanazzal a közös képviseletre szakosodott céggel, pontosabban annak vezetőjével gyűlt meg a bajuk. A magát a tíz legnagyobb fővárosi házkezelő cég közé soroló HRTL-csoport viszont állítja, mivel sok házat kezelnek, óhatat- lanul szereznek ellenségeket a lakók közt. De hová vezet, amikor egymást jelentgetik fel a lakók és a közös képviselő? És miként fajulhat odáig a háború, hogy a közös képviselő után nyomozó lakók már Orbán Viktort sejtik a háttérben? A HVG utánament.

dr. Kispál Tibor, önkormányzati képviselő

***

Egy nagyobb társasházkezelő cég vezetője névtelenséget kérve azt mondta a hvg.hu-nak, hogy a „suttogó propaganda” szintjén hallottak már a HRTL-ről, amely „jogászkodással” operál, de konkrétumokat nem tudott, csak általánosságban nyilatkozott. „A közös képviselet nem rossz üzlet, számoljuk csak ki, mennyi a díj egy 100 lakásos háznál, ha csak normál piaci áron, kezelt albetétenként 1500 forintot kér valaki egy hónapban” – jegyezte meg. Így szerinte nem véletlen, ha egy cég minél tovább próbál szerződésben maradni, adott esetben még akkor is, ha vitája támad a házzal, amelynek ügyeit intézi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr638050036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása