A mi Erzsébetvárosunk

464. Így készült a legnagyobb

2015. október 17. - amier

Kicsit nagyon lemaradtunk róla, de most pótoljuk: még szeptember közepén elkészült a Neopaint legújabb és eddigi legnagyobb hazai tűzfalfestménye a Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium udvarán. Itt tavalyelőtt bontottak le egy épületet, aminek eredmé- nyeképp keletkezett egy több mint 1000 négyzetméteres téglafelület.

Bő két percben, hogyan szépült meg az iskola tűzfala...

A festést megelőzően a fal teljes felületét vakolták, mély alapozták, majd végül sor került a festésre – Vidak Zsolt grafikusművész terve alapján. A 3 hétig tartó festési folyamat alatt közel 1000 liter festéket használtak fel. Szeptember végén a Neopaint kiadott egy rövid, fentebb látható werkvideót, ezzel zárták az Alsóerdősor utcai iskola projektet. (Aki nem akar videózni, annak itt van a Neopaint-képgalériája a munkálatokról...)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr387985941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása