A mi Erzsébetvárosunk

434. Canga meg a polgi

2015. július 31. - amier

Ahogy előző posztunkban ígértük kimentünk, fényképeztünk az Akácfa utcában. Röviden, újra: a múlt hét közepén elkészült a Neopaint legújabb, sokadik tűzfala a kerületben – most az utca elején álló, 9/B számú ház tűzfalát festették meg, kerékpárosra. (Akit érdekel, hogy hogyan „festődött” meg a tűzfal, itt nézheti meg a Neopaint videóját minderről.)

akafca_canga1.jpg

akafca_canga2.jpg

akafca_canga4.jpg

akafca_canga3.jpg

Külön öröm volt, hogy épp ott jártunkkor tekintette meg egymást a tűzfal és a polgi. Mi pedig tanúi lehettünk ennek a remek hangulatú találkozónak. És most már Önök is.* (Bár szerintünk az sem lenne minden tanulság nélkül való, ha a polgi egy-egy este is ellátogatna szeretett kerületébe, hogy megtapasztalja mi is folyik ott minden este, éjjel...)

akafca_canga7e.jpg

akafca_canga7d.jpg

akafca_canga7c.jpg

akafca_canga7a.jpg

* UPDATE: Közben Vattamány Zsolt fb-oldaláról megtudtuk, hogy mindez maga volt a hivatalos átadó. Háááát…

Voltunk a három év alatt immáron harmadszor teljesen felújított (lásd.: leaszfaltozott) Dob utcánál is – ott már nem futottunk össze a polgival – de erről majd később, a következő posztban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr207667608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása