A mi Erzsébetvárosunk

396. Éljen május elseje

2015. május 01. - amier

A munkásosztály nemzetközi összefogásának harcos ünnepe volt ma. És kitalálják, hogy az MSZP hova szervezte programját? Úgy van, a Városligetbe. A rendezvényen délután kettőkor előbb beszédet mondott Kunhalmi Ágnes (szöveg itt), majd Tóbiás József (képek itt). Ez meg a program volt. Röviden ennyi történt most, 2015-ben.

majus1_most.jpg

De van/volt múlt is, és mi csudás archív fényképeket találtunk a Hír24-en (hátha valaki még nem találta meg őket), itt tessék megnézni őket, szenzációsak! Merengjünk most el egy kicsit együtt a Fortepan archív felvételei fölött. Mert munkát, kenyeret, sört, virslit!

***

Az ellenzéki pártokkal ellentétben a Fidesz nem tartott majálist. Egy közleményükben azonban megemlékeztek a munka ünnepéről, hiszen az szerintük a keményen dolgozó (kis)emberek napja. Paródiának hibátlan lenne, csak viccnek durva egy kicsit.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr557420604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása