A mi Erzsébetvárosunk

389. Tapolca után

2015. április 15. - amier

01.jpgAz előző posztban már említésre került Hont András írása, mely szerint: Nincs mit szépíteni, egy nyíltan rasszista, sovén alakulat nyert a tapolcai körzetben. Amennyiben kétségeink volnának ezzel kapcsolatban, esetleg bárkit megzavarna Vona Gáborék imázsépítése, vagy az az igyekezet, amellyel a pártelnök zabolázni próbálja őszintébb párthíveit, elég elmé- lyedni a most megválasztott Rig képviselő úr posztolási szokásaiban.

Ugyanezen a napon Vona Gábor a Jobbik elnöke győzelmi mámorában azt találta mondani, hogy a Jobbikban nincs helye olyan politikusnak, aki faji vagy vallási alapon tesz különbséget ember és ember között.

vona2.jpg

(kép: deadheadingcrew)

Így aztán én csak halkan megkérdezném: akkor most Vona elnök úr azonnal kirúgja a párt szóvivőjét, parlamenti alelnökét meg az új képviselőjét? Vagy egyszerűen csak hazudott? (Bővebben erről itt, ezen a linken).

***

A tapolcai időközi országgyűlési választás élénk visszhangot váltott ki a nemzetközi sajtóban. A német Frankfurter Allgemeine Zeitungban Stephan Löwenstein a Menteni, ami menthető című írásában kiemelte, hogy "a Fidesz belekeveredett egy sor botrányba, ami a szélsőjobboldali Jobbikot erősíti”. (168 óra)

Devosa Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr57371524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása