A mi Erzsébetvárosunk

379. Janikovszky Éva emlékére

2015. március 25. - amier

Ma délután 14 órakor Erzsébetváros Képviselő-testülete újra összeül. A 30 napirendi pontból (a meghívó és a napirendi pontok itt olvashatók) ezúttal kettőt magam terjesztek elő. Az egyik: Janikovszky Éva emlékét megőrző köztéri szobor elkészítésének és elhelyezésének támogatása. Évek óta vártam arra, hogy ez az idő elérkezzen. Remélem, hogy a Képviselő-testület tagjai mindannyian támogatják és a kerület civil szervezeteivel együtt meg is valósíthatjuk mindannyiunk örömére.

janikovszky01.jpg
A másik: Kemény Henrik emlékét megörökítő tábla elhelyezésének támogatása. Nagy örömmel vettem, hogy a Vörösmarty utca 20. társasház közössége ilyen nagy tisztelettel és szeretettel támogatja és készül az emléktábla elhelyezésére. Henrik bácsira és barátjára, Vitéz Lászlóra tisztelettel emlékezünk.

Dr. Kispál Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr817302081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása