A mi Erzsébetvárosunk

376. Házmestertempó

2015. március 18. - amier

05.jpgHa provokátort látsz, jelents!

A Rogántóni „hazaffyas” huszárkodása után most mindenki előtt itt a nagy lehetőség, hogy a Fidelitas házmestere (is) legyen. Ugyanis a Fidelitas “provokátorfigyelő” csapatot alakít – ezt Böröcz László, a Fidesz ifjúsági társszervezetének új elnöke közölte ma délelőtti sajtótájékoztatóján. 

Böröcz "Provokátorfigyelő" csapatuk megalakítását azzal indokolta: "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét. A Fidelitas vezetője arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", küldje el nevüket, képüket nekik, ők pedig közzéteszik. Böröcz László ezt "tudásbővítő, ismeretterjesztő" szolgáltatásnak nevezte.

provokatorfigyelo.jpg

Provokatorfigyelő. Forrás: utilitywarrior

Csak emlékeztetnék, hogy a nekik nem tetsző politikusok, újságírók, közéleti személyiségek fényképének és telefonszámának közzététele, feljelentése a kuruc.info bevált módszere volt. Régebben meg másoké. Mindenesetre itt nálunk, Erzsébetvárosban különösen "érdekesen” hangzik a Fidelitas ötlete...

Gergely József

UPDATE1: A házmesterképző-program miatt a liberálisok bejelentették, hogy feljelentést tesznek. A délelőtti nagy lendület után Facebook-oldal pedig eltűnt a netről. A provokátor egyébként nem az, amire a Fidelitas gondol, hanem az, aki egy békés tábor tagjának kiadva magát vitát, összetűzést idéz elő, vagy bujtogat – írja segítőkészen a 444.hu.

UPDATE2: A Fidelitas főházmestere egyszerűen nem adja fel - Őt nem olyan fából faragták. A kormánypárt utánpótlásának emelkedő csillagát nem zavarja, hogy a nyomasztó feljelentős Facebook-oldalukat előbb széttrollkodták, aztán a Facebook is betiltotta. A provokátorfigyelés gondolata tovább fog élni. Ha nem a Facebookon, hát máshol! (444.hu)

***

Megkerült a „Magyar Gestapo” irattára - Csaknem érintetlenül hagyta hátra irodáit  a politikai rendőrség. A két vezető magával vitte a kasszát. Ezt meg 70 éve ezen a napon a Népszava írta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr907281621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása