A mi Erzsébetvárosunk

373. Sétafika 5.

2015. március 12. - amier

Tényleg nem akarnék mindenbe belekötni, de azért így márciusban ezt már azért mégis csak hadd’ tegyem szóvá. Kezdve az elején: a héten elindultam megnézni, hogy mi van a Klauzál téri csarnokkal. Szó se róla, zajlik az építkezés, de erről majd később.

seta_akac4.jpg

Visszafelé az Akácfa utcában – a szépen „megtűzfalfestett” beugróban viszont ezt találtam:

seta_akac1.jpg

seta_akac2.jpg

seta_akac3.jpg

Igen, egy szegény, szerencsétlen fenyőfa-roncsot. Amit "nem megfelelően" hagytak a sorsára. Majd három hónappal karácsony után. A körülötte a járdán szemét, vizelésnyom (ürülék?), az útpadka mellett sorban elhelyezett kutyaszar meg gondolom már csak járulékos dísz.

De nekem valahogy ez nem tetszik… (Már csak azért sem, mert az Akácfa utcán végigmenve még számtalan helyen fotózhattam volna hasonló nyomokat, igaz, ott már fenyőfaroncs nélkül…)

Fedrid Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr497262089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása