A mi Erzsébetvárosunk

354. Közmeghallgatás lesz!

2015. február 02. - amier

Ugye senki nem felejtette el, hogy a jövő héten, február 10-én Erzsébetváros önkormányzata közmeghallgatást tart 17 órától a Fasori Evangélikus Gimnázium II. emeleti dísztermében. Itt a polgármester beszámolóján és a lakosság által benyújtott helyi közügyeket érintő kérdéseken és javaslatokon kívül egyéb napirend nem tárgyalható. A képviselőtestület várja mindenki kérdéseit, javaslatait.

onkormi_gorbe.jpg

Ezeket még holnap délig (azaz, február 3. 12.00 óráig) tehetik fel az érdeklődők a jegyzoi@erzsebetvaros.hu e-mail címen, vagy félfogadási időben személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáin (Erzsébet körút 6. és Garay utca 5.), illetve az Ügyfélszolgálati Iroda "Közmeghallgatás” feliratú postaládáiba is be lehet dobni.

Tehát jövő hét kedden mindenkit várunk a közmeghallgatásra! Apropó: vajon megkérdezi valaki, hogy 2014-ben mikor is volt közmeghallgatás?

Devosa Gábor és Kispál Tibor
önkormányzati képviselők

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr347134565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása