A mi Erzsébetvárosunk

341. Rezsiszilárd megint

2015. január 09. - amier

07.jpgÚjabb. Rezsi. Csökkentés. Jön. Majd. Ezt Németh Szilárd jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján. És újra meg újra hangsúlyozta, hogy a rezsicsökkentéssel eddig összesen körülbelül 350 milliárd forint maradt a családoknál, mert "350 milliárd forintot vettünk el a többnyire külföldi tulajdonú energiacégektől”. Most pedig a szabadpiacon is letörnék az energiaárakat, hogy a vállalkozásoknak is jó legyen.

Mert, ahogy fogalmazott, ahol a vállalkozások olcsóbban jutnak energiához, ott “pörög” a gazdaság. Szerinte a matricarendszer is úgy jó, ahogy van. Amikor meg arról kérdezték, hogy most akkor hogyan is van az – mármint rezsicsökkentésileg –, hogy útdíjat vezetnek be ott, ahol eddig nem kellett fizetni, a biztos úr azt találta mondani, hogy: a benzin árának csökkenése jól kárpótol mindenkit az útdíjért.

nemeth_szilard1.jpg

Csak kérdem: ha majd újra nő a benzinár, a kormány kompenzációt fizet nekünk?

És hogy a végére is maradjon egy poén: jelenleg a próbaüzem zajlik – mondta az útdíjrendeletről Orbán Viktor a szokásos pénteki rádiós műsorában. És azt is mondta, nyugodtan lehet tiltakozni a megyei matricák miatt. Aha. No, akkor most híreket mon- dunk: Budapest egész területén torlódások várhatóak a gyorsforgalmi útdíjak bevezetése miatt. Aki teheti, a XII. kerületi Cinege utca felé kerüljön.

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr777056355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nagy hohoohooo 2015.01.09. 15:16:53

Egyet mindenképpen méltányolok Németh Szilárd rezsitábornokban . Nem okoz felesleges meglepetést...
Ez az ember annyira de buta, hogy ha csak egyel kevesebb IQ-ja lenne fotoszintetizálna az ide kivezényelt,nemzetthynáci bértrollok szellemi képességeivel ....Jól megdolgoztatok az olcsó benzinért a 320-as euróval rezsibalfäsz.
Jóhogy nem azzal kampányol a FideSS, hogy csökkentettük a benzin árát,a szektások simán bevennék
Végül is még nem emelték az üzemanyagokat terhelő röhejesen magas sarcot...
Így néz kis a reklám a KIRÁJI ....ööö....nemzetthy"mindenatyonszépminden natyonjómindennelmegvagyokelégedvemertdübörögagazdaság" hírtévé M1,a balkézről elorozott TV2,a szélsőjobbkéz Echo trévé:"A FideSS az emberek zsebében hagyja az olajárcsökkenésből adódó üzemanyagár-csökkenést, hiszen nem emeli az adókat, hogy a már jól megszokott szinten tartsa!"
És most gondoljunk arra, hogy ha a kreténségetek miatt nem lenne 270+ forint a dollár és cca. 320 az euró (ami már évek óta folyamatosan 300 forint felett van) még mennyivel alacsonyabb lehetne az üzemanyag ára.
És az is sokat segítene ha az üzemanyagárak majdnem fele nem adókból tevődne ki
Szóval akkor elismerik, hogy az útdíj nem más, mint a benzin árcsökkenése miatt bekövetkezett adókiesés pótlása.
Szerencsétlen rezsicsökkentéssel majd' mindenki szembe megy ő meg azt hiszi, hogy a világgal van baj.Soha nem fogok infarktust kapni egyetlen megnyilvánulásától sem. Tulajdonképpen olyan őt nézni és hallgatni, mint mezítláb sétálni a tengerparton és hallgatni a hullámok moraját. Tiszta relax. Komolyan mondom, mielőtt belemerülök a következő vele kapcsolatos hírbe, teleengedem a kádat jó forró, illatos fürdővízzel, szórok bele pár rózsaszirmot, bontok egy üveg testes vörösbort, befekszem, kéjesen elnyújtózom, gyújtok egy orientális illatgyertyát, lehunyom a szemem és átadom magam az élvezetnek...
Kiszámíthatóan szervilis, talpnyaló, roggyant elmebeteg. Tipikus FideSS-pártkatona. Ha az ötvenes években születik, a május elsejei felvonuláson ő üvöltötte volna leghangosabban, hogy "Éljen Rákosi!"Nem akkor született. Ezt beszoptuk.Ezek nemzeti-keresztények. Japersze...
Oh, az a tarkó külön priceless... a rezsitábornok fejét látva fenemód idekívánkozik a régi "Tovarisi konyec!"-szlogen...
süti beállítások módosítása