A mi Erzsébetvárosunk

340. Állatmenhely Tökölön

2015. január 07. - amier

08.jpgKedves olvasók, ismerősök! Tudom, hogy nem erzsébetvárosi téma, de örömmel osztanám meg veletek (Önökkel) szombati élményeinket. Hála Szilágyi Angi és Bütykös Misi szervező munkájának, gyermekeinkkel és barátainkkal a múlt hét végén látogatást tehettünk az Elek-Ágh Állatmenhely Közhasznú Alapítvány Tökölön található telepén.

Baráti társaságunk jóvoltából sikerült összegyűjtenünk több mint 300 kg száraz, és konzerv kutyaeledelt. A helyszínen meggyőződhettünk arról, hogy az ott dolgozó főállású, és önkéntes munkatársak, milyen körülményeket teremtenek, az elhagyott, vagy utcára dobott, hányatott sorsú kutyáknak. Feltűnő volt, a telep tisztasága, ami a számát tekintve (ne feledjük, 140 kutya él a telepen) hatalmas teljesítmény.

tokol1.jpg

tokol2.jpg

Köszönjük az alapítvány munkatársainak, ezt a délutánt, mindannyian maradandó élményekkel gazdagodva térhettünk haza. Ígéretünket igyekszünk betartani, és a jövőben lehetőségeinkhez mérten, már pontosabb információk birtokában fogunk tudni segíteni. Szívesen vennénk újabb segíteni szándékozók jelentkezését is.

tokol4.jpg

tokol3.jpg

Ha valaki szeretne egy kutyát magához venni, úgy az itt levők között megtalálhatja négylábú társát. Minden kutya teljes körű egészségügyi ellátást kap, az ivartalanítást, és a védőoltásokat is beleértve. Ezúton is kérlek benneteket (Önöket), hogy amennyiben lehetőség van rá, az adó 1%-nak felajánlásával támogassátok ti is (Önök is) az alapítványt.

Devosa Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr297049777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása