A mi Erzsébetvárosunk

309. Körbenézünk az fb-n

2014. november 10. - amier

Lassan egy hónapja lesz, hogy lezajlott az önkormányzati választás. A demokratikus ellenzéki összefogás – csakúgy, mint az országgyűlési választáson – valamivel több szavazatot szerzett a kerületben, mint a Fidesz, így az új képviselőtestületbe 7 ellenzéki, összefogásos képviselő jutott be. Az önkormányzat honlapja szerint a bizottságok is megalakultak. Vezetőstül, tagostul, mindenestül.

fb1.jpg

Jó ötletnek látszik (szerintünk), hogy a közeljövőben megnézzük mind a hét képviselőnek az fb-oldalát (már ha van egyátalán), hogy mit tapasztaltak, láttak a kerületben és az önkormányzatban ezidő alatt. És hogy ezekből mit osztottak meg a kerület lakóival, a választóikkal. Biztos nem lesz minden tanulság nélkül való… Alkalomadtán természetesen a kerület ogy. képviselőjének, dr. Oláh Lajosnak az oldalát is megnézzük, hogy ő mit látott, tapasztalt, intézett a kerületben tavaszi megválasztása óta.

***

A web2 korszakában már röhejesnek tűnő telefon- és email-kampányokhoz szokott politikusaink lassanként azért már alkalmazkodnak a trendekhez. De azért bőven akadnak köztük egy- és félpontnullások is. Meg olyanok is, akik a választás után már nagy ívben tesznek a választóikra. No, de majd meglátjuk...

a Szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr656882683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása