A mi Erzsébetvárosunk

292. És most egy kis pihi

2014. október 11. - amier

01.jpgHolnap, október 12-én megint önkormányzatilag választhatunk. Eddig tartott (mit tartott, dúlt!) a kampány, de most pihenjünk meg egy csöppet. Tessék szépen lassan hátradőlni, kényelmesen elhelyezkedni – és feledve az elmúlt hetek botrányoktól sem mentes csihipuhiját – hallgassunk egy kis zenét. Vagy nézzünk egy kis videót, a fene se tudja, hogy helyes...

Tegyük ezt annál is inkább, mert mióta Vattamány Zsoci saját magáról – és csak úgy mellékesen, Erzsébetvárosról – forgatott videoklipjét megnéztem, egyfolytában a Rednex Cotton Eye Joe-ja jár a fejemben… Ez persze így önmagában még nagyon kevés lett volna a mai zenés mókához, különben is kit érdekel, de amikor pár nap múlva az is kiderült, hogy Szily László is ugyanígy járt (Utána a fotókon kezdtünk mulatni, miközben Vattamány Zsolt polgármester miatt folyamatosan a Cotton Eye Joe zakatolt a fejemben) na, akkor már gyanakodni kezdtem. S a gyanakvásnak ez lett a vége.

Holnap meg tessék szíves lenni elmenni szavazni. (Mi meg majd hétfőn jövünk...)

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr446780937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása