A mi Erzsébetvárosunk

288. Nézőpont néző

2014. október 07. - amier

04.jpgAz MSZP, a DK és az Együtt-PM összesen nyolc fővárosi kerületben nyerhet a Nézőpont elemzése szerint, egy kerületben pedig egy független jelölt futhat be. Az elemzés szerint az MSZP három kerületet hozhat el megint (XIII., XIX., XX.), a DK szintén hármat (VII., X., XXI.), az Együtt-PM kettőt (IX., XIV.). Egy független jelölt is nyerhet, Geiger Ferenc, a XXIII. kerületben.

Erzsébetvárosiként én ezzel az eredménnyel elégedett lennék, mert a baloldali jelöltünk Farkas Ferenc (DK) a Nézőpont Intézet szerint leváltja a se íze, se bűze Vattamányt – és ez azt is jelenti, hogy nagy valószínűséggel többsége is lesz a testületében. Bízom benne, hogy a többi baloldali polgármesterjelölt, akiket a baloldaliságáról nem híres Nézőpont Intézet vesztesnek mond, nyerni fog!

nezopont1.jpg

Azonban nem közvélemény-kutatást, hanem nagyon erős összefogással választást kell megnyernünk itt Erzsébetvárosban. Ezért ne bízzuk el magunkat, minden baloldali szavazónak el kell mennie szavazni október 12-én a baloldal jelöltjeire.

Hunvald György

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr936768691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása