A mi Erzsébetvárosunk

285. Kész, vége, ende

2014. október 03. - amier

07.jpgAzt hittem, hogy a fásyádámos kampány/nem kampány hablaty, az óriásmolinós beégés és a nemkampánytejes műsor után már semmi meglepetés nem érhet a választási kampányban. Tévedtem, érhet. A VII. kerületi FIDESZ benevezte a Felkel a nap, felkel a hét című erzsébetvárosi himnusz félét az Eurovíziós dalfesztiválra – írja a Velvet hírblogja.

És mindezt a 444.hu-nak köszönhetia világ, ők fedezték fel, hogy Erzsébetvárosról és saját magáról forgatott videoklipet Vattamány Zsolt. A portál szerint a polgi Fásy Ádámmal közös haknija, illetve ahogy arról összevissza vetítettek, az semmi sem volt ehhez a kliphez képest. Ebben finoman megjelenik itt-ott a polgármester is, hátradől, néz, egyedül kávézik, halad előre és kezet fog az utcaseprővel (ezeket is tessék megnézni a 444.hu-n).

vatta11-animated.gif

A benevezés örömhírét maga a polgi tette közzé a fészbukon: "A hat nap alatt közel nyolcezres nézettséget elért zeneszám nem várt sikere meggyőzte Erzsébetváros FIDESZ szervezetét, hogy benevezze zenekarának a What'ta Man Group-nak kampánydalát a nemes versengésbe.” A polgi, aki nem mellékesen a zenekar egyik alapítója elmondta még, hogy mivel Erzsébetváros dala egy igazi örömzene eredményeként jött világra, ezért a kampányban való megjelentetése nem is volt soha kérdés.

"Arról pedig, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon elinduljunk, arról az aktivisták győztek meg, hiszen hat nap alatt ekkora nézettséggel egyszerűen nem számoltunk. Ez azonban kötelez bennünket és nem hagyhatjuk cserben rajongóinkat. A jelentkezési lapot a mai napon jutattuk el az MTVA számára, mind postai, mind elektronikus úton” – írja még.

Ennyi, kész, vége. Mi jöhet még ezek után?!

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr206755459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palást 2014.10.03. 13:41:35

"... de hát zene nélkül mit érek én ? " mondja a polgármester. Hát a négy év önkormányzati ténykedésük óta nem sokat, az biztos. De örülünk annak, hogy zenei tehetsége a zene útjára viheti örökre Vattamány Zsoltot,és átadja a helyét egy olyan polgármesternek, akinek a hetedik kerület az első ! Nem csak a zenében és a zenélésben, hanem az itt élő Választópolgárok mindennapi életének széppé tevésében !
süti beállítások módosítása