A mi Erzsébetvárosunk

282. Pilátusz megmondta

2014. szeptember 30. - amier

02.jpgElnézést, bocsánat, de nem bírtuk ki. Különben is kampány van, és Vattamány Zsé az utóbbi időben majd megfeszült, hogy valahogy kikerüljön a teljes ismeretlenség homályából és végre valahára világhírnévre vergődjön, bármi áron. Mégha ezt az bármiárat a kerület fizeti is. Az ócsótej osztogatás és a tegnapi nagymolinós Madách téri produkció után nagyon úgy néz ki, hogy ez végre sikerült is neki.

Ponciusz Pilátusz (a megmodó) ugyanis megint alkotott, és megtalálta – na kit, na kit, na kit? – úgyvan, kérem tisztelettel, a mi sztárvendéges gitárvirtuózunkat. Íme…

Hájl Latolok!

Múlt héten az Almássy télen jáltam és ez az éldekes alcú ipse osztogatott tejet 7 folintélt. De a lényeg, hogy olyan élzésem volt, mintha mál láttam volna a faszit valahol! Ma megvilágosodtam!

poncius1.jpg

Na, szelintetek hol láttam? Kíváncsiak vagytok?

poncius4.jpg

Ő volt Kúpel ügynök dublőle a Twin Peaksben?

poncius3.jpg

Vagy netalán a 12. las vegasi Szupelmen hasonmás velseny 32. helyezettje?

poncius2.jpg

Esetleg ő Hannibál Laktózmentes Lektel?

***

De vannak ám mókás dolgok a szomszédban is. Ugye emlékszik mindenki, hogy hogyan szerepelt a szocdemek jelöltje a országgyűlési választáson a VI. kerületben? Nem? Ne hibáztassa magát. Sehogy. Dr. Suha György Zsoltnak annak ellenére se sikerült elég ajánlást összegyűjtenie, hogy az országgyűlési választáson a VI. kerület nem is önálló egyéni körzet: a hétkerrel együtt alkotják a budapesti 5-ös választókerületet. Ehhez képest az önkormányzati választás előtt Schmuck Andor szociáldemokratáit csak a Fidesz tudta megelőzni az ajánlások összegyűjtésében. A többit tessék elolvasni itt a 444.hu-n...

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr56746953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása