A mi Erzsébetvárosunk

275. Költözés

2014. szeptember 22. - amier

08.jpgOlvasom a Cukorbetegek Egyesületének közleményét: 9 éve vannak a Wesselényi utcában az Erzsébetvárosi Közösségi Házban – amit ma ERŐMŰVHÁZ-nak neveznek –, de októbertől menniük kell. Jól éreztük magunkat itt – írják – sajnos azonban új ötletek, új tervek merültek fel az épület hasznosításával kapcsolatban.

Nem lepődtem meg a híren, mert tavaly ősszel a testület fideszes része Vattamányék javaslatára döntött a civilek számára kijelölt új helyről. Az önkormányzat vezetése azóta is titkolja, mit akar az épülettel. A civil szervezetek számára évtizede felújított Közösségi Házból úgy távolítják el a civileket, hogy nem tudják mi vár rájuk és ismeretlen az épület sorsa is. Az erzsébetvárosiak pénzét úgy költik el, hogy senki sem tudja mire, miért.

wess17-1.jpg

A költöztetést felfüggesztették, nyilván nem merik meglépni az önkormányzati választás előtt. Hiszen olyan „tájékoztatást” adott az ERVA vezetője, mely piaci bérleti díjról szólt az egyébként erre a célra alkalmatlan új helyen.

Most lehet eldönteni, hogy a civileket költöztessék máshova, vagy Vattamányék költözzenek vissza a Klauzál téri Fidesz irodába.

Gergely József képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr896721835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása