A mi Erzsébetvárosunk

250. Tűzfal a Kertész utcában

2014. augusztus 14. - amier

03.jpgBocs, de elbambultunk ebben a nagy nyárban, így most kissé megkésve osszuk meg a Nagyérdeművel azt az örömhírt, hogy a múlt héten újabb tűzfal szépült meg a kerületben, most a Kertész utcában. Elkészült ugyanis a Neopaint legújabb munkája, az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola belső udvarának homlokzata. A most elkészült iskola tűzfalára szánt terveket az iskolaigazgatóval egyeztetve készítették el.

Ezt követően a Neopaint csapata akcióba lendült, és olyan jól sikerült a tűzfal, hogy első ránézésre észre sem lehet venni, melyik falról is van szó...

kertesz_suli2.jpg

kertesz_suli1.jpg

(Fotó: Neopaint)

Azt meg csak mellékesen említenénk meg, hogy minderről a nagyhírű Magyar Nemzet is beszámolt a hét elején, Újabb erzsébetvárosi iskolát intéztek el c. cikkében. Hát igen, egyet már tényleg elintéztek. Négy éve…

a Szerk.

***

A Neopaint-csoport mostani és korábbi munkáikról készült képeket és videókat Facebook-oldalukon és a honlapjukon is meg lehet tekinteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr946602983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása