A mi Erzsébetvárosunk

249. Legalább szólnának

2014. augusztus 13. - amier

04.jpgAz őrület hétfőn reggel 7 órakor kezdődött. Vezeték felújítás miatt a Jósika utca páratlan oldali járdáin aszfalt és betonbontás ébresztette a lakókat a jó öreg vekker helyett. A környékbeliek bosszankodva kerülgetik a halmokat, mondják: "... legalább szólhattak volna előtte, "... ha öndícséri magát az önkormányzat, akkor bezzeg levelet küldenek”, "... miért kell reggel 7-kor kezdeni a munkát, kérem itt idősek és gyermekek is laknak”.

Az egyik nagyon hivatalos ember állítja, hogy pénteken minden ház kapujára levelet erősítettek és a munkáról, annak következményeiről tájékoztatták a lakókat. Elhiszem neki. Viszont pénteken egyetlen ház ajtaján sem láttak ilyen hirdetést. Azok az itt lakó autótulajdonosok sem, akiknek még hétfőn délután is ott állt a kocsija, volt olyan szabályosan járdára parkoló is, amelyet körbebontottak. „A járdaszegély élét legalább lesüllyesztik, hogy a tolató autók ne veszélyeztessék a járdán közlekedőket?” – kérdezték jó szándékkal. „Nem, ez nem feladatunk.” – válaszolták. Szintén jó szándékkal.

josika_utca1.jpg

A Jósika utca 11., 13. és 15. számú ház előtti terület

Igazuk van az itt lakóknak, 1 órai munkával néhány ezer forintért a postaládákba helyezett értesítéssel kisebb lett volna a bosszúság, akárcsak a Nyár utcai és a Klauzál utcai felújításkor, ahol még a forgalmi rend megváltozásáról sem tájékoztatták az ott lakókat.

Dr. Kispál Tibor képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr496599759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Géza911 2014.08.14. 13:43:38

Kispál úr! Fontos lett a körzet? Nyugodjon meg nyerni fog.

Üdv.:

Géza
süti beállítások módosítása