A mi Erzsébetvárosunk

246. Útfelújítás? Így?!

2014. augusztus 07. - amier

07.jpgAugusztus 4-én dél körül hívtak telefonon, hogy a Nyár utcában felbontották a járdát, lezárták az utat, minden külön értesítés nélkül. Mi történhetett? A Polgármesteri Hivataltól nagyon gyorsan kaptam választ. A Nyár utcában a tervezett útfelújítás történik, a Rákóczi út felöli szakaszt az előző héten kezdték, a Nyár utca 16-nál lévőt pedig aznap reggel bontották.

Előzőleg az autókra tesznek tájékoztatót, a postaládákba és a kapukra további felhívásokat. Ezen a részen a Dohány és a Wesselényi utca között a tájékoztatás szombaton történt. Ez egy gyakorlott kivitelező, mindig így csinálják. Ahogy kaptam a kérdést, a válasz is ment a panaszosnak. Ő nem látott semmilyen tájékoztatót, sem táblát. Na, akkor megnézem én. 

nyar5.jpg

Hétfőn, augusztus 4-én késő délután ketten mentünk arra Kispál Tibor képviselőtársam- mal és ő készített is néhány képet. Láthatjuk a Nyár utca 8. üres kapuját. A többi kapun sem volt ilyen tárgyú kiírás, de nem akartuk mindegyiket lefényképezni. 

nyar1.jpg

nyar2.jpg

A Dohány utca felől látszik, hogy a járdabontás elkezdődött, az út széle le van zárva, de a sarkon semmilyen tábla nincs (például a megállási tilalomról, az útépítésről). Mivel azt is mondták nekem, hogy van tájékoztató tábla, nekiálltunk keresni. A Rákóczi út 32-es ház falán – az árkádon kívül, ahol senki sem jár – van egy kis tábla az előírt adatokkal.

nyar3.jpg

nyar4.jpg

Elszomorító, hogy egy jó tervet is lakóbosszantó módon hajtanak végre. Gyakorlott kivitelezővel.

Gergely József és dr. Kispál Tibor képviselők

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr726581651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása