A mi Erzsébetvárosunk

232. Istenbizony lesz Bubi!

2014. július 11. - amier

Legalábbis ezt állítja a BKK. Ma mindenesetre nagy (és esős) napra virradtunk – mert ha a Jóisten is úgy akarja –, végre elindulhat a Bubi nyilvános tesztje. Ha a visszajelzések jók lesznek, akkor augusztus elején most már tényleg, istenbizony elindulhat élesben is a rendszer és onnantól kezdve mindenki használhatja. Elhangzott a már ismerős szöveg is: mától lehet regisztrálni a budapesti bérbringa-hálózat nyilvános próbájára, melyre 1000 fő jelentkezhet, akikkel a jövő héten írnák alá a BKK-nál a próbaüzemi szerződéseket.

bubi1.jpg

Hetek, hónapok (évek?) óta morog mindenki a közbringa projekt csúszása (és a tervezett díjazása) miatt. A korábban április-májusra ígért indulás előbb július közepére lett kitűzve, most meg augusztus elejére. Hát, majd meglátjuk…

Devosa Gábor

UPDATE: 2014. júl 11. 19:00 (Népszava-információ|) - Lassan tragikomédiába fullad a budapesti közbringarendszer, a Bubi története. A rendszert az eredeti tervek szerint április 7-én kellett volna átadni. Kiépültek a dokkolóállomások, helyükre kerültek a napelemek és a kerékpártok, amelyek azóta is állnak - az átadás hónapról hónapra csúszik, s ma már senki nem tud vagy akar válaszolni arra: mikortól biciklizhetnek az érdeklődők a Bubival. A BKK sem szóban, sem írásban nem válaszol a kérdésekre. Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr406500235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása