A mi Erzsébetvárosunk

155. Gyorshír - Jó hír?

2014. május 27. - amier

08.jpgMai jó hírünk (?), hogy mára a fideszes többségnek sikerült megoldania azt a roppant komoly szervezési munkát igénylő feladatot, hogy a Pénzügyi és Kerületfejlesztési Bizottság – ha egy nap csúszással is – de határozatképes legyen. Azaz, most már hivatalosan is így szól a verdikt: a Madách téri kivitelezést legkésőbb 2014. június 20. napjáig be kell fejezni.

Mint azt a tegnap esti frissítésben írtam, hétfőn – az eredeti ülésnapon – ez nem jött össze, a bizottság határozatképtelen volt, azaz nem jelent meg legalább 4 képviselő a hétből. Azt azért ismételten megjegyezném, hogy mivel a bizottság öt tagja fideszes, önmagukban is biztosítani tudták (volna) a határozatképességet. Ez tegnap nem sikerült. És nem először.

madach20140523-7.jpg

Jó néhányszor tanúja voltam, hogy a meghívó szerinti kezdéskor vad telefonálás kezdődött – a bizottsági ülés kezdése helyett – hogy a négyhez hiányzó egy, esetleg két képviselőt még valahogy előkerítsék. Ez mára sikerült, megvan a legújabb módosított elkészülési határidő a Madách térre, az pedig most már hivatalosan is 2014. június 20.

Ami viszont akár jó hír is lehet: átadták, megnyitották az ismételten "felújított” Dob utcát.

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr776219105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2014.06.06. 14:05:47

Józsi bá, maga dumál? Emlékeztessem a Király utcai rohasztásra? Hogy van képe még nyilvánosság elé állni bármivel is? - nem is értem!

varosjaro.blog.hu/2009/04/03/ujabb_igeretcunami_kiraly_utca_ugyben
süti beállítások módosítása