A mi Erzsébetvárosunk

151. Városligeti fák

2014. május 22. - amier

05.jpgSzombaton – amikor az Almássy tér is átadásra került – civilek tüntettek a Városliget megmentéséért és fákat fogadtak örökbe. Várnai László szerint sikeres és igen jó hangulatú volt a demonstráció, a közmédia ennek ellenére egy sort sem közölt róla. Egy 20 másodperces hír nem jelent meg semelyik híradóban - írja blogjában.

Egyúttal kicsit furcsállotta, hogy a Magyarország egyetlen zöldpártjának – vajon kikre gondolhatott? – annyira sem volt fontos a liget sorsa, hogy legalább egy parlamenti képviselőjét odaküldje, mégha csak dísznek is. Aki nem tudott elmenni a rendezvényre az egyedül is örökbe fogadhat a ligetben egy fát, elég egy közös fotót elkészítenie – írja a továbbiakban Várnai.

liget1.jpg

A képet az info@civilzuglo.hu oldalra tudja elküldeni, illetve a Civilzugló Egyesület Facebook oldalára töltse fel és ők azt közzétesszik. Mi meg ezt tettük közzé. A végered- mény igen dekoratív lett, pár kép a Várnai-blogról, köszi.

liget2.jpg

liget3.jpg

liget4.jpg

Ja, és ha már szóba került a frissen átadott Almássy tér: a Járókelőre máris felkerült egy fotó, ami szerint – hogy is mondjam finoman? - nem lett tökéletes a tér. A kutyafuttató részen ugyanis eső után áll a víz, így aztán a kutyának sincs kedve oda bemenni – írja az ittlakunk.hu. Valakiknek valamit tán csinálni kellene ezzel, mert alkalmatlan mind kutyafuttatásra, mind bármi másra. Dagonya, na!

Devosa Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr896197170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása