A mi Erzsébetvárosunk

145. Aszongyák, őrizni fogják

2014. május 16. - amier

02.jpgHa minden jól megy – és Yvette is engedi – holnap átadásra kerül a felújított Almássy tér. A hivatalos legendárium szerint egyik legfontosabb változás lesz, hogy a bekerített tér őrzését a közterület-felügyelet fogja ellátni. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan. A legutóbbi testületi ülésen – a Városüzemeltetési bizottsági éves beszámolója kapcsán – ugyanis elmondtam egy friss, de nem egyedi esetet.

A Nefelejcs és a Garay utca sarkánál rendszeresen van közterületi italozás, ennek minden következményével. Az egyik ottani lakó levélbeli leírása szerint az intézkedni akaró egyik közterület-felügyelőt meglökdösték, majdnem verekedés tört ki. Javasoltam, hogy gondol- ják végig a közterület-felügyelet munkáját, mert az ilyen esetek megengedhetetlenek. Éppen most emelik tovább a létszámot, de mi az eredmény?

kazinczy_buli1.jpg

Sem az előterjesztő, sem a polgármester, sem a máskor olyan visszavágós képviselők nem szóltak. Egy szót sem. Részükről ennyi? A felújított Almássy téren is csak ennyi lesz?

Gergely József

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr776172701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása