A mi Erzsébetvárosunk

99. Mit szól ehhez Jockey?

2014. március 06. - amier

Megszakítjuk adásunkat, bocsánat, elnézést, sorry! Mi ugyan bármilyen kísértésnek ellent tudunk állni, de ennek nem, ezt mindenkivel meg kell osztanunk! A kampány legmegha- tóbb pillanata következik: a fiú, aki egy szál gitárral vall szerelmet szíve választottjának. Aki pedig nem más, mint Rónaszékiné Keresztes Mónika, Erzsébetváros-Terézváros fideszes országgyűlési képviselő-jelöltje.

ronaszekine_joki.jpg

Rónaszékinéről és az őt is érintő kampányról a hir24.hu már írt korábban, például amikor belefutottak egy plakátragasztóba, akinek az volt a küldetése, hogy az ellenzéki plakátokat lekaparja, a kormánypárti plakátokat pedig felragassza. Őszintén reméljük, hogy a dal eljut a címzetthez, addig is mindenki hallgassa meg, vizuális típusok a szemüket is behunyhatják közben. Aki megtalálta: a Cink. (Készült a Hír24 tegnapi cikke nyomán, Tóth Richi köszi, köszi, köszi!)

U.i.: Ez azért majdnem olyan jó, mint az olajvállalkozók (esetleg olajszőkítők) bálja. Jockey Ewing meg már hozza is a puskáját...

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr35845517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása