A mi Erzsébetvárosunk

88. Hab a tortán

2014. február 22. - amier

08.jpgElőző posztunkhoz kapcsolódik: Tegnapi napon még hab volt a tortán, hogy "rám támadt" egy három fős rezsikommandó. Egy agresszív idősebb úr plusz két fő: Rónaszékiné nevében és megbízásából gyűjtötték az aláírásokat az újabb rezsiharchoz, mondtam, hogy természetesen nem írok alá semmit, azért kapják a nem kevés fizetésüket, hogy dolgozzanak, és ezt a rezsicsökkentést már sokszorosan megfizettették velünk.

Távozáskor a "csapat" egyik fiatal tagja visszamosolygott rám. Jelentsen ez bármit is.

ronaszekine2014.jpg

(Fotó: Népszabadság - Reviczky Zsolt)

Rendszerint az ember nem találja fel magát az ilyen hirtelen jött támadásokkal szemben. Innen üzenem ennek a csapatnak, hogy mondják meg Rónaszékinének, ha majd a hozzá küldött levelekre ő vagy munkatársa válaszol, ha egyáltalán partnernek, embernek tekinti az itt lakókat, majd akkor meggondolom, hogy egyáltalán aláírjak-e nekik valamit.

K. Károlyné

***

Ajánlott irodalom
Rezsihakni - Népszabadság, Marnitz István - 2014. február 15.
Hazugságok, igazságok, csúsztatások, ellenőrizhetetlen, követhetetlen gondolatfutamok és érdekes felvetések elegye, illetve Rónaszékiné Keresztes Mónika alpolgármester utá- nozhatatlan mondatszerkesztése. Ez maradt meg a rezsifórumáról tudósító riporterben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr615827126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása