A mi Erzsébetvárosunk

87. Olvasói levél 3.

2014. február 21. - amier

01.jpgZajlik a kampány, rendesen. Miközben Rónaszékiné Keresztes Mónika troli oldalán vívja hősi harcát a rezsidémon ellen, hozzánk meg szépen sorban érkeznek a levelek. Merthogy újabb levelet kaptunk, ezúttal egy olvasóit a Facebook-oldalunkra. És a tegnapi meg a mai levélből egyre inkább úgy tűnik, hogy valamiért tényleg nem elégedettek az emberek itt a kerületben. Nagyon nem elégedettek. Vajon miért?

Nézzük is gyorsan a mostani levelet…

***

Mostanában kaptuk a menetrend szerinti, újabb "Épül Erzsébetváros" – fele sem igaz – kiadványt. Ha csak ennek (valamint a többi kiadvány) költségeit, az átnevezések költségeit, a helyi témások és heti válasz támogatásait, és még a ki tudja milyen elherdált költségeket házaink állagának szépítésére fordítanánk, pestiesen szólva, beljebb lennénk. E témában az alábbi levelet írtam képviselőnknek:

istvan_ut1.jpg

"Tisztelt Képviselő Asszony!
Postaládámba – menetrendszerűen – ismételten megérkezett kampányanyaguk, az "Épül Erzsébetváros!" Azt írtam "kampányanyaguk", mert véleményem szerint ez a kiadvány a valóságtól, az én tapasztalataimtól, nagyon messze áll. Kérem, adjon lehetőséget és időt arra, hogy körzetünkben – mondjuk a Bethlen Gábor utcától a Garay piacig, a Garay utca és István utca szélességében körbesétáljunk – természetesen együtt, és megnézzük, hány üzlet van zárva, hány kiadó üzlethelyiséget találunk, hogy néznek ki a lakóépületek, a közterület, micsoda nyomorult állapotban van ez az egykor virágzó kereskedelemmel, pezsgő élettel bíró terület – és a látottak alapján együtt állapítsuk meg, hogyan épül, szépül Erzsébetváros!! "

Most már "error" jött vissza, már nem is fogadták levelemet, eddig még legalább elolvasták, de nem válaszoltak rá. Ezek az emberek még mindig azt hiszik, hogy mi vagyunk értük? Szerintem meg ők vannak miértünk!

K. Károlyné

Kell mindehhez hozzáfűzni valamit?

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr835826135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása