A mi Erzsébetvárosunk

83. Hírek a gazdasági frontról

2014. február 15. - amier

05.jpgNem csak a nemzetközi helyzet fokozódik, hanem a gazdasági is. 2010-ben 1 millió új munkahelyet és gazdasági tündérmesét ígértek Orbánék. Tény, hogy 2013/14-ben nincs 1 millió hazai új munkahely és a gazdaság sem szárnyal, mint a tündér, mese az van bőven. Most újra ezt ígérik. Megint ostobának néznek minket.

Mindeközben új csúcson az államadósság. A tüzérségi előkészítéssel lenyúltak 3000 milliárd forintnyi nyugdíj megtakarítást, majd a légierő huncut ravaszsággal fektette két vállra a Forintot. A pókerarccal bevezetett és álruhába bújtatott adók mellett, most beszállt a harcba a külföldi idegenlégiós Putyin-gárda. A magyarok átverése befejezés előtt áll, a kínai szabadcsapatok frontra dobása vasúton éppen zajlik…

allamadossag1.jpg

Vessünk már véget az ország kifosztásának és ennek az idióta agymosásának!

Kispál Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr535816166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása