A mi Erzsébetvárosunk

82. Hírek a szemétfrontról

2014. február 13. - amier

06.jpgOrbán Viktor szerint csapataink folyamatosan harcban állnak. Harcolunk minden és mindenki ellen, hősiesen küzdünk az összes fronton. Ennek ellenére (vagy pont ezért) sehogy sem akar javulni a helyzet például a helyi szemétfronton. 2010-ben még azt ígérte Vattamány Zsolt, hogy 200 új szemetesláda telepítésével megoldja a tisztasági problémát a kerületben.

Tény azonban, hogy 2014-ben, cca. 300 szemetesládával van kevesebb, mint volt 2010-ben. A képen és a valóságban is megtekinthető helyzethez nincs mit hozzáfűzni, beszélnek azok maguktól is. Pont olyan, mint az 1 millió új munkahely ígérete. Az ellenkezője válik valóra az ígéretnek.

dob46a.jpg(forrás: Klauzália / Rita Erdos)

A Klauzálián látható Erdős Rita hétfő reggeli, nem túl vidám fotói. Az ittlakunk.hu szerint a hétvégeken, illetve az azt követő hétfőkön – bár korábban kaptak a Király utca takarítási rendjéről tájékoztatót – nincs takarítás.

Kispál Tibor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr115814516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása