A mi Erzsébetvárosunk

43. Ajándék, kampányízzel

2013. december 10. - amier

02.jpgMeglepő dolgokkal találkozik az utcán járó ember. A kerület több pontján olvasható, hogy "Erzsébetváros Képviselőtestülete, Rónaszékiné Keresztes Mónika országgyűlési képviselő asszony és Vattamány Zsolt polgármester úr által ajándékozott élelmiszercsomag" az ottani helyiségben vehető át.

Annyit tudtam az akcióról, hogy a Képviselő-testület több mint tíz millió forintot hagyott jóvá a kerületi rászoruló nyugdíjasok, több gyerekes családok karácsonyi ajándékára. Az nem szerepelt a határozatban,  hogy az országgyűlési képviselő a nevére veheti az önkormányzat pénzén vett ajándékcsomagokat. Arról sem volt szó, hogy a polgármester is külön nevesítse magát. Persze lehet, hogy nem tudok arról, hogy ők ketten beszálltak a saját pénzükből az ajándékozási akcióba.

2013-12-06 15.05.58.jpg

Az már csak hab a tortán, hogy az elég súlyos ajándékért el kell menni néhány kijelölt üzlethelyiségbe. Szinte látom magam előtt, ahogy 80 év körüli bottal járó idős ember cipeli haza a csomagot. Megjegyzem, annak idején mi, szocialisták, megszerveztük az ajándékok házhoz vitelét. És az akkori országgyűlési képviselő és az akkori  polgármester nem sajátította ki az adófizetők pénzéből finanszírozott önkormányzati akciót.

Boldog karácsonyt minden megajándékozottnak.

Gergely József - önkormányzati képviselő

A bejegyzés trackback címe:

https://mierzsebetvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr395684010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása